Vad sägs om södra Frankrike?

Skrivet av: Daniel Olsson, 2013-12-10

:ink:Konferensdags!:inkstop:I södra Frankrike, nära städerna Nimes och Montpellier, ligger den medeltida byn Sauve med ett par tusen invånare. I utkanten av byn rinner floden sakta nedanför tjocka stenmurar. Staden har ett lugn och en vänlig atmosfär, med en slaktare, en speceriaffär och några restauranger. Konstnärer och hantverkare av olika slag flockas gärna i byn och har sina små boutiquer.

Där, på Grand Rue, finns en blå port bakom vilken döljer sig ett verkligt paradis, pensionatet Oliven. Det drivs av svenskar och är framför allt en mötesplats för deras vänner, bekanta och kunder. För närvarande är det Per Grankvist som är ansvarig och delägare i Oliven. Per har en gedigen bakgrund och mångsidiga kunskaper som gör att han kan se till att ta hand om alla gäster på ett utmärkt sätt.

Genom ett unikt samarbete kan Rådhusgruppen City erbjuda sina kunder att vistas på pensionatet. Det är synnerligen lämpligt för ledningsgrupper, kick-offer, samarbetsövningar och mindre sammankomster. Sammanlagt finns sex dubbelrum och tre enkelrum.

Läs mer om erbjudandet här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *