Samarbetsavtal med Prime PR

Skrivet av: Daniel Olsson, 2013-10-04

:ink:Råshusgruppen City+Prime PR:inkstop:Rådhusgruppen City har slutit ett långsiktigt samarbetsavtal med Prime PR. Det innebär att Rådhusgruppen City ska bistå med rådgivning i långsiktiga projekt som Prime PR bedriver.

Prime PR är en av de största byråerna i branschen och har utvecklats till en betydande spelar inom såväl PR som Public Afairs. Företaget har för närvarande cirka 130 medarbetare. Genom United Minds bedriver man analysverksamhet och opinionsundersökningar som regelbundet publiceras i Aftonbladet.

– Det är inte utan en viss stolthet vi fortsätter ett redan påbörjat samarbete, säger Lars-Olof Pettersson, VD för Rådhusgruppen City. Prime är en av de mest prisbelönta PR-byråerna i Sverige.

– För oss betyder det att vi kommer i kontakt med mycket intressanta verksamheter, samtidigt som Prime kan dra nytta av de kunskaper och erfarenheter som vi genom åren har skaffat oss, säger Lars-Olof Pettersson. På Prime finns medarbetare från olika politiska verksamheter och man har en mycket hög kompetens. Senast värvade man Ulrika Messing som en viktig medarbetare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *