Rådhusgruppen City i Almedalen, uppdatering

Skrivet av: Daniel Olsson, 2014-07-09

Rådhusgruppen har precis avslutat Almedalsverksamheten och återfinns nu på kontoret på Barnhusgatan. Årets vecka var, som många uppmärksammat, större och mer välbevakad än någonsin tidigare. 1500 organisationer deltog som arrangörer och publiken beräknades till svindlande 25 000.

Vår verksamhet centrerades i år till Almedalsinstitutionen Donners Brunn, där seminarier med bland annat Naturskyddsföreningen, Kristdemokraterna och Trä- och Möbelföretagen blandades med appeller från TCOs, SACOs och LOs ordföranden, med Özz Nûjen som på snabbvisit diskuterade mångfald med nämnda fackföreningsledare.

Vi är mycket nöjda med årets verksamhet under politikerveckan och har även i år publicerat magasinet “Älska Almedalen“. Årets upplaga hade Carolina Klüft på framsidan, som även modererade tre seminarier med bland annat finansmarknadsminister Peter Norman och tidigare centerledaren Maud Olofsson i panelerna.

Vi riktar ett stort tack till alla medverkande under veckan och ser fram emot en fortsatt hektisk sommar inför höstens, förmodligen historiska, riksdagsval.

Trevlig sommar!

almedalen1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *