Praktikplatser till vårterminen 2014

Skrivet av: Daniel Olsson, 2013-10-23

:ink:Praktikplatser:inkstop:Rådhusgruppen City är en PR-, analys- och kommunikationsbyrå.

Konsultverksamheten har funnits sedan år 2000. Kunderna återfinns bland arbetsmarknadens parter, andra organisationer, företag och myndigheter. Vi har under lång tid byggt upp ett stort förtroende inom breda områden av det svenska samhället.

Vi har nyligen omorganiserat oss, flyttat till nya lokaler i centrala Stockholm och har en kraftig tillströmning av nya kunder.

I samband med denna expansion söker vi praktikanter till vårterminen 2014. Vi söker dig som studerar statsvetenskap, juridik, ekonomi, kommunikation eller liknande humanioraämne på universitetsnivå.

Praktikanten kommer under perioden att arbeta nära övriga medarbetare och genomgå en utbildning i opinionsbildning. Rådhusgruppen Citys kärnverksamhet kretsar kring utvecklingen inom svensk politik och arbetsmarknad, varför vi söker någon med ett stort samhällsintresse. Praktikanten ska även ha lätt att uttrycka sig i tal och skrift och vara beredd på varierande arbetsuppgifter i högt tempo.
Du kommer att få arbeta i en stimulerande miljö där du kan kastas mellan uppgifterna och får möjlighet att skaffa dig kunskaper om det svenska samhällslivet.

Låter det intressant?

För att ansöka om en av praktikplatserna, maila in CV och personligt brev i pdf.-form till daniel@radhusgruppen.se senast den 15 november. Märk brevet ”Praktik VT 2014”.
You are invited!

Rådhusgruppen City erbjuder även juniortjänster för studenter under uppsatsskrivande eller parallellt med utbildningen. För en allmän ansökan, skicka CV och personligt brev till daniel@radhusgruppen.se, märk brevet ”Junioransökan”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *