Praktikplatser till höstterminen 2015

Skrivet av: Daniel Olsson, 2015-04-07

Rådhusgruppen City är en PR-, analys- och kommunikationsbyrå.

Konsultverksamheten har funnits sedan år 2000. Kunderna återfinns bland arbetsmarknadens parter, privata organisationer, näringsliv och myndigheter. Vi har under lång tid byggt upp ett stort förtroende inom breda områden av det svenska samhället.

Vi har nyligen omorganiserat oss, flyttat till nya lokaler i centrala Stockholm och har en kraftig tillströmning av nya kunder.

I samband med denna expansion söker vi praktikanter till höstterminen 2015. Vi söker dig som studerar statsvetenskap, juridik, ekonomi, kommunikation eller liknande humanioraämne på universitetsnivå.

Praktikanten kommer under perioden att arbeta nära övriga medarbetare och genomgå en utbildning i opinionsbildning. Rådhusgruppen Citys kärnverksamhet kretsar kring utvecklingen inom svensk politik och arbetsmarknad, varför vi söker någon med ett stort samhällsintresse. Vi ser gärna att du har ett intresse av att genomföra utredningar tillsammans med oss och våra kunder, inom exempelvis samhällsekonomi, politik och näringslivsutveckling. Praktikanten ska även ha lätt att uttrycka sig i tal och skrift och vara beredd på varierande arbetsuppgifter i högt tempo. Praktiken sker med en seniorkonsult som handledare.

Du kommer att få verka i en stimulerande miljö där du kan kastas mellan uppgifterna och får möjlighet att skaffa dig kunskaper om det svenska samhällslivet.
Låter det intressant?

För att ansöka om en av praktikplatserna, maila in CV och personligt brev i pdf.-form till daniel@radhusgruppen.se senast den 15e maj. Märk mailet med ”Praktik HT 2015”.

You are invited!

Rådhusgruppen City erbjuder även juniortjänster för studenter under uppsatsskrivande eller parallellt med utbildningen. För en allmän ansökan, skicka CV och personligt brev till daniel@radhusgruppen.se, märk brevet ”Junioransökan”.

2 thoughts on “Praktikplatser till höstterminen 2015

 1. Juliet Atto

  Hej,

  Jag är nyutexaminerad i journalistik och undrar om en juniortjänst är möjligt om man har nyss avslutat sina studier och inte bara om ens studier är pågående?

  Med vänliga hälsningar,

  Juliet Atto

  Reply
 2. Daniel Olsson

  Hej Juliet, vi tar emot löpande junioransökningar men söker under praktikperioden enbart CSN-berättigade studenter med en högskola/universitet som huvudman. Du är dock väldigt välkommen att skicka in ditt CV+personligt brev till daniel@radhusgruppen.se när som helst.

  Mvh
  Daniel Olsson

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *