Kompetensutveckling i Almedalen?

Skrivet av: Lars-Olof Pettersson, 2013-08-19

Almedalsveckan skriver vi in tidigt i almanackan. Nästa år är det valår och det betyder att Almedalsveckan kommer att bli mycket intensiv. Den inleds söndagen den 29 juni och avslutas söndagen därpå, den 6 juli. Schemat för de olika partiernas framträdanden är redan inskrivet: Det börjar med Socialdemokraterna, på måndagen är det Kristdemokraterna, på onsdagen Miljöpartiet, torsdagen Moderaterna, fredagen Vänsterpartiet, lördagen Folkpartiet och Centern avslutar Almedalsveckan 2014.

Det är som det heter på den officiella hemsidan “Sveriges största demokratiska mötesplats”. Ingenstans går det att under en vecka få uppleva så mycket av det svenska samhällslivet som i Visby under Almedalsveckan. Det är helt enkelt den bästa platsen för kompetensutveckling som existerar om man är intresserad av politik, samhälle, arbetsmarknad och näringsliv.

Rådhusgruppen City erbjuder under 2014 organisationer och företag att genomföra kompetensutveckling under Almedalsveckan. Vi åtar oss att lotsa medarbetare och medlemmar in i den djungel av aktiviteter som Almedalsveckan innebär. Det är en möjlighet för fler att få ta del av det rika utbud av seminarier, tal och andra aktiviteter som en Almedalsvecka numera innebär.

Det går knappast att få en bättre vägledning in i Almedalen – vi har mer än 20 års erfarenhet av att delta i Almedalen och har stor erfarenhet av att både lägga upp program och ordna boende i Visby.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *