Calmando introducerar ny kurs i opinionsbildning!

Skrivet av: Admin, 2016-06-30

Hösten 2016 arrangerar Calmando två kurser i opinionsbildning – den populära fyradagarskursen fortsätter och en helt ny tvådagarskurs introduceras, med fokus på lokal opinionsbildning.

Den 25-26 oktober går Calmandos nya kurs av stapeln i Stockholm. Utbildningen fokuserar på opinionsbildning på lokal nivå. Deltagare erbjuds två fullspäckade dagar med spännande föreläsare, bland annat namnkunniga lokalpolitiker och journalister som Boel Godner och Berit Önell. Vad styr besluten över skola, vård och omsorg? Hur gör man för att påverka kommuner? Hur arbetar en grävande lokaljournalist för att avslöja kommunala skandaler? Detaljer om föreläsare, kursplan och pris hittar du på Calmandos hemsida.

Senare under hösten fortsätter även det populära utbildningspaketet i opinionsbildning med en fyradagarskurs, den 22-23 november och 6-7 december. Mer information om den kursen kommer inom kort.

www.calmando.se kan du läsa mer om kurserna, hitta kontaktuppgifter till kursledarna och anmäla ditt intresse eller deltagande direkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *